My 5 must-visit destinations

Hi!

Since the summer vacation is coming closer and my college year is getting to an end I wanted to share my 5 must-visit destinations! My goal is to visit all these beautiful places before my 25th. I’m really into blue sees and great landscapes, but I like a more western city such as Lisbon as well!

What do you think of this list, have you been to one of these places? Let me know!

With love,

Joëlla

 

11 thoughts on “My 5 must-visit destinations

  1. Bij de Azores ben ik geweest, precies dat plekje op de foto rechtsonder. Ik wil nog heel graag naar Koh Phi Phi, maar ga dit najaar eerst naar Nieuw-Zeeland, Australië & Bali. Ook niet verkeerd ;P

  2. Aah super vet! Ik ook maar zoo lang geleden, ik wil zo graag nog een keertje terug! Zeker niet verkeerd, wauw geniet ervan. Ik ben benieuwd naar je foto’s! <3

  3. Deze staan ook op mijn lijstje, leuke post!
    Ik zou het liefste heel mijn leven gewoon reizen.
    Achja, eerst sparen haha!

  4. Ik vertrek komende dinsdag naar Lissabon voor 3 daagjes en daarna gaan we nog verder met de trein naar Porto waar we 2 daagjes verblijven! Het stond ook altijd al op mijn lijst! Ik ben zo benieuwd naar wat het mooie stadje te bieden heeft..

  5. leuk! jaa echt he… was het maar zo’n feest! Maar dan hebben we wel iets om naar toe te leven :)!

  6. Super leuk, ik ben erg benieuwd hoe je Lissabon vindt! Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s ! 🙂

Comments are closed.