Ready-set-go

Hi!

Het is alweer een tijd geleden, maar I’m back en zelfs in het Nederlands! Lange tijd ben ik aan het brainstormen geweest over wat ik met mijn website en Instagram wil. Één van de keuzes hierin is dat ik in het Nederlands ga schrijven op mijn website!

Door de hele situatie rondom Covid-19 heb ik er 6 weken geleden voor gekozen om tijdelijk naar mijn ouders te gaan. Van tevoren had ik niet verwacht dat ik hier zo lang zou zitten, maar weken thuiswerken in een appartement van 20m2 is helaas niet te doen.

De schoenen die ik draag op de foto zijn schoenen welke ik al een tijdje heb alleen doordat ik ze niet had meegenomen naar mijn ouders nu pas aan jullie kan laten zien. En oh wat vind ik ze fan-tas-tisch! Het zijn we echt statement schoenen door de uitgesproken print en kleuren, maar ik vind het leuk ze te combineren met een meer basic outfit zodat ze nog meer eruit springen! De schoenen zitten heerlijk en zeg nou zelf heb je ooit zulke gave damesschoenen gezien?!

Wat vinden jullie van deze schoenen?!

Liefs,

Joëlla